آموزش حسابداری در منزل
آموزش حسابداری در منزل یکی از روش هایی است که می توان با استفاده از آن بدون مراجعه به آموزشگاه حسابداری، مباحث مربوط به این رشته را فرا گرفت. در این خصوص ممکن است مواردی مانند آموزش حسابداری از پایه، آموزش حسابداری از مبتدی تا پیشرفته و پکیج آموزش حسابداری مطرح شوند.
امروزه بسیاری از افراد تمایل دارند که مباحث شغلی را از طریق پکیج های آموزشی فرا بگیرند. شغل حسابداری نیز در این حیطه قرار می گیرد و دیگر مانند گذشته تنها راه فرا گرفتن آن مراجعه حضوری به آموزشگاه نیست. در نتیجه همه افراد می توانند در منزل با داشتن یک سیستم کامپیوتری، آموزش ها را در سطوح مقدماتی و پیشرفته فرا بگیرند.
باید به این نکته اشاره شود که حسابداری در منزل نیز یکی از روش های کسب درآمد به شیوه دورکاری می باشد. با این شیوه می توان بدون مراجعه به شرکت، عملیات حسابداری را در منزل انجام داد. این نوع آموزش نیز طرفداران خاص خود را دارد و به همین دلیل توسط اساتید، پکیج هایی در جهت آموزش حسابداری در منزل تهیه شده است.
آموزش حسابداری ممکن است در مورد آموزش نرم افزار باشد. زیرا امروزه حسابداران باید با انواع نرم افزار حسابداری مانند نرم افزار سپیدار آشنا باشند تا بتوانند به بازار کار وارد شوند. ما در این مقاله قصد داریم در مورد آموزش حسابداری در منزل صحبت کنیم؛ پس با ما تا انتهای مقاله همراه باشید.
آنچه در ادامه مقاله خواهید خواند
تعریف حسابداری در منزل
آموزش حسابداری در منزل را می توان به دو شیوه تفسیر کرد. در تفسیر اول منظور از آن، عدم مراجعه به آموزشگاه به صورت حضوری است که بدین منظور باید پکیج های آموزش حسابداری خریداری شوند. مثلا برای آموزش نرم افزار سپیدار باید پکیج آموزشی آن تهیه شود. در این حالت فرد به آموزشگاه مراجعه نمی کند.
در تفسیر دوم از حسابداری در منزل باید گفت که در این شیوه حسابدار بدون مراجعه به شرکت و به صورت دورکاری محاسبات مربوط به شرکت را در منزل انجام می دهد. این شیوه بیشتر زمانی رایج شد که کووید 19 شیوع پیدا کرد و بسیاری از حسابداران به اجبار در منزل محاسبات شرکت را انجام دادند؛ البته این روش استخدام در دنیا قبل از آن هم رواج داشت.
علت رواج حسابداری در منزل
بسیاری از افراد ترجیح می دهند که به جای اینکه روزانه در یک محیط تکراری مانند شرکت حضور داشته باشند، کار حسابداری خود را در منزل انجام دهند. در این خصوص کارفرمایان بسیار زیادی نیز تمایل دارند که کارمندانشان در منزل حسابداری شرکت را انجام دهند. در این خصوص کارفرما ممکن است دلایل مختلفی مانند موارد زیر داشته باشد:
- عدم داشتن فضایی به عنوان دفتر کار برای حضور حسابداری به صورت دائمی
- نیاز شرکت به یک حسابدار پاره وقت به دلیل حجم بالای کارهای مربوط به حسابداری
- کم حجم بودن محاسبات مربوط به حسابداری و عدم نیاز به استخدام حسابدار حرفه ای
به همین دلیل می توان علت رواج حسابداری در منزل را در این دو مورد خلاصه کرد. آموزش حسابداری در منزل یکی از روش هایی است که به موجب آن فرد می تواند در منزل و بدون نیاز به کار در بیرون از خانه، درآمد کسب کند.
بهترین آموزش حسابداری در منزل
همانطور که می دانید اساتید مختلفی با سطح علمی متفاوت نسبت به ارائه آموزش حسابداری در منزل اقدام کرده اند. در این راستا برخی از آموزش ها از کیفیت بیشتری برخوردار هستند و می توانند موجب شوند که فرد با قوانین حسابداری در بازار کار آشنا شود. در این نوع آموزش، مباحث به صورت عملی و کاربردی بیان می شوند. موسسات بسیار زیادی در این زمینه اقدام کرده اند که تنها برخی از آن ها، آموزش ها را با کیفیت بالا ارائه کرده اند.
بهترین آموزش حسابداری می توان گفت آموزشی است که سر فصل های آن کاربردی باشند. در صورتی که سر فصل ها برای ورود به بازار کار و بر آن اساس طراحی نشده باشند، می توان گفت که کیفیت آموزش چندان خوب نیست. به همین دلیل توصیه می شود که این نوع آموزش ها از طریق سایت آموزشگاه معتبر حسابداری تهیه شوند.
آموزش حسابداری از مبتدی تا پیشرفته
حسابداری اغلب در دو سطح مبتدی و پیشرفته آموزش داده می شود. آموزش حسابداری در منزل نیز با این شیوه معمولا ارائه می شود. در سطح مبتدی ممکن است سر فصل هایی مانند مبانی، تعریف حسابداری، روش آنالیز رویدادهای مالی، ثبت اسناد، تهیه صورت مالی، روش ارزیابی موجودی کالا و بستن حساب آموزش داده شوند.
در آموزش حسابداری در منزل پیشرفته و حرفه ای نیز سرفصل هایی مانند حسابداری شعب، حسابداری شرکت تضامنی، فروش اقساطی، حسابداری مربوط به مبادلات خارجی، انواع گزارشات مالی و آشنایی با ترکیب های تجاری آموزش داده می شوند. هر موسسه ای ممکن است سرفصل های مورد نظر خود را در آموزش حسابداری در منزل بگنجاند. به همین دلیل قبل از تهیه پکیج باید به سرفصل هایی که آموزش داده می شوند، دقت شود.
مزایای خرید دوره آموزش حسابداری
هر دوره ای با توجه به سطح، روش تدریس استاد و سرفصل ها دارای مزایایی می باشد. با خرید آموزش حسابداری در منزل به صورت آنلاین در بسیاری از هزینه ها صرفه جویی می شود. در این بخش مزایای دوره های آموزشی حسابداری در منزل را ذکر خواهیم کرد.
- وجود پشتیبانی پیشرفته و حرفه ای
- بروز رسانی دوره آموزش حسابداری
- امکان برگزاری سمینار به منظور رفع اشکال
- امکان اخذ مدرک معتبر
- امکان فراگیری رایگان نرم افزارهای حسابداری مانند سپیدار
- آشنایی با مباحثی مانند ارسال لیست بیمه، مالیات حقوق و ….
- آشنایی با تکنیک های ارتقاء شغلی
کلام آخر
در این مطلب به آموزش حسابداری در منزل اشاره شد. بدیهی است که امروزه با گسترش استفاده از اینترنت و امکان برقراری ارتباط از این طریق، انتقال فایل نیز راحت تر شده است. در نتیجه بسیاری از مشاغل می توانند کارهای انجام شده را به صورت آنلاین برای کارفرما ارسال کنند و در نتیجه نیازی به حضور فیزیکی در محل کار نیست.
حسابداری نیز یکی این مشاغل است که در حال حاضر بسیاری از افراد آن را در منزل انجام می دهند. فراگیری این نوع حسابداری تنها از طریق مشاهده پکیج آموزش حسابداری با یک سیستم در خانه امکان پذیر می باشد. این نوع آموزش ها اغلب در سطوح مقدماتی و پیشرفته ارائه می شوند. آموزش حسابداری بازار کار نیز یکی از شیوه هایی است که ممکن است به صورت حضوری نیز ارائه شود.
دیدگاهتان را بنویسید